Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

προσωπικα δεδομενα

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Ο νόμος παρέχει ορισμένα δικαιώματα στα φυσικά πρόσωπα και θέτει συγκεκριμένες υποχρεώσεις σε όσους τηρούν και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα.

Θέλουμε με τη σειρά μας να σας ενημερώσουμε πως ο Αρόλιθος, το παραδοσιακό κρητικό χωριό, σέβεται  απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα. Με αφορμή την εφαρμογή του κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), σας διαβεβαιώνουμε πως τα προσωπικά σας δεδομένα (όπως email, ονοματεπώνυμο, κτλ.) δεν πρόκειται ποτέ να διατεθούν σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικών ενημερώσεων σχετικά με τα νέα και τις υπηρεσίες του χωριού μας.

Για εμάς θα ήταν χαρά να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τα νέα μας, τις προσφορές μας, τις πρωτοβουλίες μας, τις εκδηλώσεις μας, τους διαγωνισμούς μας και άλλες δραστηριότητες, με σύνεση και σεβασμό, στα προσωπικά σας δεδομένα!

Η προστασία και η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών είναι υποχρέωση μας και έρχεται πρώτα απ όλα. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινώνησε μαζί μας στο marketing@arolithos.com

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Φιλικά
Η ομάδα του Αρόλιθου, του παραδοσιακού κρητικού χωριού