Διοργανώστε το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας στον Αρόλιθο!

Η διοργάνωση του πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας μπορεί να αποτελέσει μια ξεχωριστή δυνατή εμπειρία για τους φίλους του αλλά και τους γονείς τους 😉
Στο παραδοσιακό και φιλόξενο περιβάλλον του Παραδοσιακού Κρητικού Χωριού “Αρόλιθος” όπου οι παραδόσεις φυλάσσονται με σεβασμό και μεταφέρονται σε νεότερες γενιές, το πάρτυ γενεθλίων θα αποτελέσει μια πρωτότυπη και καταπληκτική πρόταση για τα φιλαράκια των παιδιών!
Για την απασχόληση των παιδιών μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές δραστηριότητες, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα και θεατρικά δρώμενα. Όλα προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, ανάλογα με την ηλικία και των αριθμό των παιδιών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποια παραδείγματα:

Α)  Το εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα «Χαρούμενα Κρητικόπουλα» όπου τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους μπορούν να συμμετέχουν σε μια τετράπτυχη δράση σχετική με τις παραδόσεις της Κρήτης μας!

Β) Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ψωμί και Ελιά»  όπου τα παιδιά, θα ασχοληθούν με την ανάπλαση του ψωμιού και με αγροτικές εργασίες!

Γ) Το θεατρικό δρώμενο «Με ένα ρόδο φίλο κάνεις και για ένα ρόδο τόνε χάνεις», όπου εμψυχωτές Θεατρικού Παιχνιδιού μυούν τα παιδιά στη θεατρική πράξη προκαλώντας τα να συμμετέχουν και τα ίδια!

Η διάρκεια απασχόλησης των παιδιών είναι μιάμιση ώρα, και καθ’ όλη τη διάρκεια συνοδεύονται από ειδικούς παιδαγωγούς του Μουσείου Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Τέχνης στον Αρόλιθο!
Φυσικά μπορείτε να συνδυάσετε και να εμπλουτίσετε το πάρτυ με διακοσμήσεις, επιπλέον happenings, λιχουδιές, εκπλήξεις, special performers, Dj και άλλα! Για τη διατροφή σας επιλέξτε αυτό που εξυπηρετεί περισσότερο τις ανάγκες σας από μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων 😉 Για τη ξεκούραση και χαλάρωσή σας μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην πισίνα «Δελφύς» βλέποντας τα παιδάκια σας να ξετρελαίνονται με βουτιές και τρέλες!!!

Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και υπάρχει ευελιξία στη διοργάνωση! Η ημέρα και η ώρα του πάρτυ γενεθλίων κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας.

Καλέστε μας στο 2810 821050, στείλτε email στο info@arolithos.com ή επισκεφθείτε μας για όποιες πληροφορίες χρειαστείτε! Φυσικά μπορείτε να μας βρείτε και στη σελίδα μας στο Facebook! Σας ευχαριστούμε!