Ελάτε για βουτιές στην πισίνα μας :)

Το καλοκαίρι στον Αρόλιθο είναι άκρως χαλαρωτικό! Ελάτε τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού στην πισίνα μας για βουτιές και ξεκούραση! Εκεί θα βρείτε και το pool bar μας με μεγάλη ποικιλία σε snacks και παγωτά! Μπορείτε να πιείτε τον καφέ ή το αναψυκτικό σας ξαπλωμένοι δίπλα στην πισίνα με φόντο την καταπράσινη φύση 🙂

Αργότερα μπορείτε να καθίσετε στην ταβέρνα “Δελφύς” δίπλα στην πισίνα, να δοκιμάσετε τις πεντανόστιμες γεύσεις μας σε παραδοσιακά, κρητικά φαγητά και να δροσιστείτε με τις απίστευτες σαλάτες μας από φρέσκα λαχανικά της εποχής! Το εστιατόριο μας έχει πιστοποιηθεί με το σήμα της Ελληνικής Κουζίνας από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Επίσης πιστοποιήθηκε κατά ISO 22000:2005 απο τη TUV Nord για τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων!

Ο χώρος της πισίνας είναι ιδανικός για χαλάρωση και ηρεμία! Μόλις 15 λεπτά από το κέντρο του Ηρακλείου και όμως τόσο εξοχικά! Ελάτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας και σε συνδυασμό με το μπάνιο σας, περπατήστε στα πέτρινα σοκάκια του Αρόλιθου που είναι γεμάτα με πανέμορφα και μυρωδάτα λουλούδια, ξεναγηθείτε στο Μουσείο μας και τα Παραδοσιακά Σπίτια ή ακόμη πάρτε μέρος στις Βιωματικές Δραστηριότητες που διοργανώνουμε (ύστερα από συνεννόηση)!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο info@arolithos.com

Σας περιμένουμε όλους 🙂

3 σχόλια στο “Ελάτε για βουτιές στην πισίνα μας :)

  1. Πίνγκμπακ: Ιούλης: Με τις κάψες του και τ’ αλωνίσματά του! | Arolithos blog

  2. Πίνγκμπακ: Πρωτομαγιά στον Αρόλιθο!!! | Arolithos blog

  3. Πίνγκμπακ: Πρωτομαγιά 2014 στον Αρόλιθο! | Arolithos blog

Τα σχόλια είναι κλειστά.