Καλώς ήρθατε κρασιά Τιτάκης ‘’Aμπελοφιλοσοφίες’’!

 Σας δίνουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε σε βάθος αυτό τον υπέροχο κόσμο του οίνου και των απολαύσεων του, μέσα από τα επιλεγμένα κρασιά, ’’Αμπελοφιλοσοφίες’’. Να γνωρίσετε  εφ’ όσον το επιθυμείτε – όλες τις πλευρές του μαγικού αυτού προϊόντος, να μάθετε, να εκτιμήσετε, να συνδυάστε φαγητά με κρασιά, γεύσεις, αρώματα, να απολαύσετε, να συζητήσετε για αυτό, να ανακαλύψετε μέσα στις άπειρες “προσωπικότητες” των κρασιών που ταιριάζουν με την δική σας.

‘Η απλά να ζήσετε τις ωραίες στιγμές που σας προσφέρει ένα απλό μπουκάλι κρασί, παρέα με φίλους και αγαπημένους… γιατί, πρώτα από όλα, το κρασί είναι διασκέδαση, και η απόλαυσή του ζήτημα από απόλυτα προσωπικό!

ampelofilosofies-oinos_leykos_xiros-750ml_cretaneshop_arolithos

Η οικογένεια Τιτάκη δραστηριοποιείται μέσα στην καρδιά της ζώνης των οίνων ΠΕΖΑ, εδώ και τρεις γενιές. Αφοσιωμένοι στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή για ένα αναβαθμισμένο  και ταυτόχρονα προσιτό κρασί,φροντίζουν, εδώ και εξήντα χρόνια,  για την καθημερινή του απόλαυση!

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά οινοποιεία της Κρήτης, οινοποιούν τις ποικιλίες που καλλιεργούν τόσο στον ιδιωτικό αμπελώνα, όσο και μέσα από την συνεργασία με περισσότερους από εκατό παραγωγούς του Νομού Ηρακλείου. Αναδεικνύουν τον πλούτο και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα, προσφέροντας ποιοτικά κρασιά  με μια μεγάλη γκάμα συσκευασιών, ευφραίνοντας κάθε σας στιγμή!

ampelofilosofies-roze-imiglykos-750ml_cretaneshop_arolithos

Προμηθευτείτε αυτά τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά από το cretaneshop.gr