Κερδίστε ένα διήμερο στο Ξενοδοχείο μας!

Καλό μήνα σε όλους!!! Εδώ στον Αρόλιθο υποδεχτήκαμε τον Μάιο παρέα με φίλους φτιάχνοντας τα πιο όμορφα μαγιάτικα στεφάνια! Επειδή μας άρεσε πολύ η γιορτινή ατμόσφαιρα θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι 🙂 Γι’ αυτό και σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό!

Στείλτε μας την πιο αστεία φωτογραφία σας και κερδίστε ένα διήμερο στο ξενοδοχείο μας!!! Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν όλες μαζί την ίδια ημέρα, και αυτή που θα έχει τα περισσότερα likes, θα κερδίσει το διήμερο!

Η διαδικασία έχει ως εξής: Εσείς μας στέλνετε μία αστεία φωτογραφία σας στο facebook@arolithos.com κι εμείς στη συνέχεια θα την ανεβάσουμε μαζί με όλες τις υπόλοιπες που μας έχουν σταλεί, στη σελίδα μας στο facebook! Εκεί θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός μας! Θα ψηφίσουμε όλοι τις φωτογραφίες που μας έκαναν να γελάσουμε περισσότερο πατώντας το like button, και αυτή με τα περισσότερα likes θα κερδίσει το διήμερο σε δίκλινο δωμάτιο με την πιο όμορφη θέα, στον Αρόλιθο!

Μπορείτε να στέλνετε τις φωτογραφίες σας έως την Κυριακή 15 Μαΐου! Στις 16 Μαϊου ημέρα Δευτέρα θα γίνει η ανάρτηση τους και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία όπου θα λήξει στη 1 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη στις 18:00!

Περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες σας!!! Χαρίστε μας κάποιες από τις πιο αστείες στιγμές σας! Στείλτε μας μια ξεκαρδιστική γκριμάτσα, μια αστεία στιγμή ή ότι άλλο εσείς νομίζετε ότι θα κάνει τους φίλους της σελίδας μας να γελάσουν 🙂

Σημαντικό είναι με την αποστολή της φωτογραφίας σας, να μας αναφέρετε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2810821050 ή στείλτε email στο facebook@arolithos.com !
Σας ευχαριστούμε!