Κυριακάτικες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, τον χειμώνα στον Αρόλιθο!

Η προσπάθεια μας

Η θέληση μας για την διατήρηση των εθίμων των προγόνων μας και την ένταξη των παιδιών στην παράδοση της Κρήτης, μας έδωσε την ώθηση, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φίλων της Παράδοσης «Νόστο», να διοργανώσουμε για ακόμα ένα χειμώνα, βιωματικές και παράλληλα εκπαιδευτικές δραστηριότητες για παιδιά!

Πότε

Από την 1η Κυριακή του Νοέμβρη και σχεδόν κάθε Κυριακή μέχρι τον Απρίλιο, στις 12.30 το μεσημεράκι, περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους στον Αρόλιθο!

Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες ή και θεατρικά δρώμενα, ζωντανεύουν την παράδοση και αποτελούν μια υπέροχη πρόταση, για τις οικογένειες που επιθυμούν να κάνουν μια σύντομη εξόρμηση κοντά στο Ηράκλειο!

Το Πρόγραμμα

Στο παρακάτω πινακάκι μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων! Τις ημερομηνίες και το θέμα (όπου δεν υπάρχει τίτλος, πρόκειται να ανακοινωθεί και έχει να κάνει με την αντίστοιχη εποχή που θα δείτε δίπλα στην ημερομηνία).

Κυριακή 03/11

Τα δώρα της γης

Κυριακή 10/11

Τα δώρα της γης

Κυριακή 17/11

Τα δώρα της γης

Κυριακή 24/11

Τα δώρα της γης

Κυριακή 01/12

Χριστουγεννιάτικες Περιπέτειες

Κυριακή 08/12

Χριστουγεννιάτικες Περιπέτειες

Κυριακή 15/12

Χριστουγεννιάτικες Περιπέτειες

Κυριακή 22/12

Χριστουγεννιάτικες Περιπέτειες

Κυριακή 19/01

Μικροί Σαπωνοποιοί

Κυριακή 26/01

Μικροί Σαπωνοποιοί

Κυριακή 02/02

Μικροί Σαπωνοποιοί

Κυριακή 09/02

Μικροί Σαπωνοποιοί

Κυριακή 16/02

Απόκριες

Κυριακή 23/02

Απόκριες

Κυριακή 01/03

Απόκριες

Κυριακή 08/03

Άνοιξη

Κυριακή 15/03

Άνοιξη

Κυριακή 22/03

Άνοιξη

Κυριακή 29/03

Πασχαλινό

Κυριακή 05/04

Πασχαλινό

Κυριακή 12/04

Πασχαλινό

Η χαρούμενη δραστηριότητα για τα παιδιά, ένα απολαυστικό καφεδάκι στο καφενείο του χωριού «Η ωραία Κρήτη»  για τους γονείς και έπειτα φαγητό για όλη την οικογένεια στη ταβέρνα «Δελφύς», αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση για μια υπέροχη Κυριακή!

Μερικές Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα δρώμενα απευθύνονται κυρίως σε παιδιά άνω των 4 ετώνΣε κάποιες περιπτώσεις, όταν το παιδί είναι μικρό (κάτω των 4), θα πρέπει τουλάχιστον ένας γονιός να το συνοδέψει. Η διάρκεια των δραστηριοτήτων είναι περίπου μιάμιση ώρα και το κόστος είναι συμβολικό για κάθε παιδί, ενώ οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν!

Σας τονίζουμε ιδιαίτερα ότι για την καλύτερη λειτουργία του χώρου για τα παιδιά και τη δική σας εξυπηρέτηση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς για να δηλώσετε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επιθυμείτε!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε μας στο 2810 821050 ή να γράψτε μας στο museum@arolithos.com.

Μείνετε συντονισμένοι στο blog αλλά και στην σελίδα μας στο Facebookώστε να μαθαίνετε τα νέα μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο χωριό μας!

Επίσημη ιστοσελίδα:  www.arolithos.com