Νέος διαγωνισμός από τον Αρόλιθο!

Καλωσορίζουμε τον Ιούλιο με έναν απίστευτο διαγωνισμό 🙂 Σου ζητάμε να στείλεις μια φωτογραφία με το αγαπημένο σου ελληνικό τοπίο! Η φωτογραφία να είναι τραβηγμένη από σένα, και γιατί όχι… να ποζάρεις κιόλας 😉 Μπορείς να τη στείλεις στο facebook@arolithos.com (και όχι ανάρτηση στο wall μας στο Facebook) από σήμερα έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου! Η νίκη θα κριθεί από τον αριθμό των likes! Δηλαδή όποια φωτογραφία έχει τα περισσότερα like, αυτή θα κερδίσει! Τι; Μα μια διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο μας στον Αρόλιθο 😉 Το δώρο ισχύει για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Οι φωτογραφίες θα “ανέβουν” στη σελίδα του Ξενοδοχείου μας στο Facebook, την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 18:00 και ο διαγωνισμός μας θα λήξει την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 18:00 όπου και θα ανακοινώσουμε το νικητή, πάλι μέσω Facebook. Μέχρι τότε θα μπορούμε όλοι να ψηφίζουμε με τα likes μας!

Για να δούμε..; Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό τοπίο; Καλό θα ήταν μαζί με τη φωτογραφία να μας στείλεις την ονομασία της τοποθεσίας, το έτος που έχει τραβηχτεί, καθώς και τ’ όνομά σου! Αν θέλεις να μας πεις και την ιστοριούλα που τη συνοδεύει, ακόμη καλύτερα 😉

Σ’ ευχαριστούμε! Περιμένουμε τη φωτογραφία σου!!!

2 σχόλια στο “Νέος διαγωνισμός από τον Αρόλιθο!

  1. Eλπίδα Τρικουράκη

    Eίναι η 1η φορά που συμμετέχω στον διαγωνισμό! Μου αρέσει πάρα πολύ ο ΑΡΟΛΙΘΟΣ! Είναι μία πολύ όμορφη ιδέα ο διαγωνισμός αυτός και αυτό που επιθυμώ είναι να κερδίσω! Θα το ήθελα πάρα πολύ!

    1. admin

      Γεια σου Ελπίδα!

      Σ’ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Έχουμε λάβει την φωτογραφία σου και στις 8 Ιουλίου στις 18:00 θα την αναρτήσουμε μαζί με τις άλλες 🙂 Για να κερδίσεις πρέπει η φωτογραφία σου να έχει μαζέψει τα περισσότερα Like μέχρι τις 15 Ιουλίου, όπου και θα ανακοινώσουμε το νικητή!

      Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.