Ο Γάμος στον Αρόλιθο!

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο Αρόλιθος αποτελεί ένα χώρο που το όνομά του έχει άμεσα συνδεθεί με τη φράση «Κρητικός Παραδοσιακός Γάμος».

Εκατοντάδες ζευγάρια από την περιφέρεια του Ηρακλείου και από άλλα σημεία της Κρήτης έχουν πραγματοποιήσει την δεξίωση του γάμου τους στον Αρόλιθο! Επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς έχουν δώσει όρκους αγάπης στην εκκλησία της Αναλήψεως πραγματοποιώντας την τελετή του μυστηρίου του γάμου 🙂

Μετά την προετοιμασία και αφού όλα έχουν τακτοποιηθεί έρχεται και η μέρα του γάμου όπου γίνεται στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας και ακολουθεί ένα ξέφρενο γλέντι με κρητική ή / και ελληνική μουσική! Φυσικά η μορφή διεξαγωγής των γάμων ποικίλει από περίπτωση σε περίπτωση. Έτσι έχουμε τον καθαρά παραδοσιακό γάμο αλλά την λαϊκή νότα στην διασκέδαση, το παραδοσιακό μενού με την πολυτελή παρουσίασή του!

Πολλά από τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν στον Αρόλιθο, βάπτισαν και τα μωράκια τους εκεί 🙂 Περιμένουμε όλους εσάς που είστε έτοιμοι για γάμο, να έρθετε και να ζητήσετε να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις και να σας δώσουμε ιδέες για την άψογη διοργάνωση της πιο ευτυχισμένης ημέρας της κοινής σας ζωής!

Για παραπάνω πληροφορίες καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο events@arolithos.com . Περισσότερα θα δείτε στη σελίδα μας στο Facebook!

στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας

2 σχόλια στο “Ο Γάμος στον Αρόλιθο!

  1. Bυτινιδου Χρυσα

    Καλησπέρα σας
    Θα ήθελα αν είναι εύκολο να με ενημερώσετε εάν πραγματοποιήτε γάμους των 150-200 καλεσμένων και περίπου το κόστος κατα τομο?
    Ευχαριστώ

    1. admin

      Καλησπέρα Χρύσα!
      Θα χαρούμε πολύ εάν έρθεις σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο για τις εκδηλώσεις στον Αρόλιθο, κο Γιάννη Σαλούστρο στα 6932585085 & 2810821050 🙂 Ο ίδιος θα λύσει όλες σου τις απορίες και θα σε κατατοπίσει πλήρως!
      Σ’ ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σου στις υπηρεσίες μας 🙂
      Καλά να περνάς!

Τα σχόλια είναι κλειστά.