ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Στιγμιότυπο της εκδήλωσης

Η παραδοσιακή βραδιά της Τετάρτης στον Αρόλιθο ξεκίνησε να διοργανώνεται στο χώρο μας και θα είναι διαθέσιμη για το κοινό έως το τέλος της τουριστικής περιόδου.  Είναι μια μουσικοχορευτική εκδήλωση με φαγητό και ποτό, όπου συμμετέχει χορευτικό συγκρότημα και ζωντανή ορχήστρα.  

Στιγμιότυπο της εκδήλωσης

Ξεκινάει κάθε Τετάρτη στις 20:30 και διαρκεί έως τις 23:00.  Περιλαμβάνει χορούς απο τη Κρήτη και την Ελλάδα.  Η συμμετοχή είναι με ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο και περιλαμβάνει επιλογές από διαφορετικά μενού.   Πριν την έναρξη της βραδιάς μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας στο χωριό και να δείτε τα παλιά σπίτια, τα μαγαζιά και τα εργαστήρια καθώς και πάρετε το ποτό σας πριν το φαγητό στην αυλή της ταβέρνας Δελφύς με τη πανοραμική θέα προς το Ηράκλειο.Στιγμιότυπο της εκδήλωσης

Σας περιμένουμε με τη παρέα σας για όμορφες βραδιές με ένα πρόγραμμα που σέβεται τη παράδοση, τη μουσική και τους χορούς του τόπου μας.  Είναι μια ιδανική πρόταση για τους φίλους σας και τους φιλοξενούμενούς σας ώστε να γνωρίσουν τις μουσικές και χορευτικές παραδόσεις της Κρήτης και να διασκεδάσουν με ελληνική μουσική και τραγούδια. Κάντε τις κρατήσεις σας στο τηλέφωνο 2810 821050 ή στο email info@arolithos.com.

Στιγμιότυπο της εκδήλωσης