ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΟΛΙΘΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ

πάσχα, πασχαλινές δραστηριότητες για παιδιά, θεατρικό δρώμενο, θεατρικό παιχνίδι, δρώμενα, Ο Νόστος Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης στα πλαίσια της μουσειοπαιδαγωγικής του δράσης, σε συνεργασία με την «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης», διοργανώνει το παραστασιακό δρώμενο ”Ειδήμωνα Πολύξερου”.  

Αξίζει να συγκεντρώνεις για σένα και να κρατάς μόνο για σένα ?  Τι κερδίζει κανείς αν όλα είναι μόνο δικά του ?  Η αξία του να μοιραζόμαστε, να δίνουμε και να χαρίζουμε ακόμα και τον εαυτό μας για αυτό που αγαπάμε.  Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα σημαντικές αλλαγές μπορούν να μας συμβούν αν θελήσουμε να κάνουμε ένα άνοιγμα του εαυτού μας και να  μοιραστούμε με τους άλλους τις στιγμές μας.Το θέμα:  Ο άνθρωπος που λόγω φόρτου εργασίας και αφιέρωσης σε ένα και μόνο πράγμα (την επιστήμη του) χάνει το τι συμβαίνει γύρω του.  Ώσπου έρχεται η στιγμή να τo ανακαλύψει.

Μια γυναίκα επιστήμονας η Ειδήμονα Πολύξερου τα ξέρει όλα γύρω από την επιστήμη της.  Έχει συγκεντρώσει άπειρες πληροφορίες που δεν μπορεί να τις μοιραστεί.   Σαν να φοράει παρωπίδες δεν βλέπει τίποτα άλλο πέρα του αντικειμένου της επιστήμης της.  Τα θέλει όλα δικά της και ενώ ξέρει τα πάντα τελικά δεν ξέρει τίποτα.  Δεν έχει κλείσει μόνο τα μάτια της αλλά και την ψυχή της.  Σε αντίθεση με μια κοπέλα του χωριού που απολαμβάνει τη χαρά της ζωής και ξέρει να μοιράζεται να αγαπά και να αγαπιέται.

Η συνάντηση τους θα είναι καθοριστική !!!

Το δρώμενο θα παρουσιαστεί τις Κυριακές του Απριλίου 02, 09, 23 και 30 στις 12:30 το μεσημέρι στον Αρόλιθο το παραδοσιακό κρητικό χωριό! Η ώρα προσέλευσης είναι 12:00.

Μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδιά από 05 έως 10 ετών και επίσης οι γονείς των παιδιών αν το επιθυμούν. Παιδιά μικρότερης ηλικίας πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύονται από έναν γονέα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων ;-) Υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής ανά παιδί. Οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν! Στον χώρο θα λειτουργεί η ταβέρνα Δελφύς καθώς και το καφενείο “Η ωραία Κρήτη” για την εξυπηρέτησή σας σε καφέ και φαγητό!

Καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο museum@arolithos.com για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες! Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο facebook, όπου αναρτούνται καθημερινά νέες ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσιες μας!

Σας περιμένουμε με τα παιδάκια σας για μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία που θα χαρίσει χαρά και γνώσεις στους λιλιπούτειους φίλους μας :-D

Επίσημο site: www.arolithos.com