Περί εκδρομής και φαγητού!

Τι θα λέγατε για μια εκδρομή σε ένα μέρος, μέσα στη φύση, με την παράδοση και τις ομορφιές αυτού του τόπου να βρίσκονται στο επίκεντρο;

Τι θα λέγατε και για μια παραδοσιακή ταβέρνα, με υπέροχο και χειροποίητο φαγητό, με γνώμονα τις καλές πρώτες ύλες και το μεράκι μας;

Και τι θα λέγατε για τον συνδυασμό αυτών των δύο προτάσεων;

Μια ξεχωριστή επιλογή για να συνδυάσετε βιωματική εκπαίδευση και νόστιμο φαγητό είναι ο Αρόλιθος, το Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό!

αρολιθος-προτασηΜπορείτε να επιλέξετε μέσα από πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα, προσφέροντας στα παιδιά χαρά και ψυχαγωγία, μα συνάμα εκπαίδευση και γνώσεις για την εποχή των προπαππούδων τους! Έπειτα, μετά την πνευματική τροφή θα ακολουθήσει ένα υπέροχο γεύμα στην ταβέρνα μας! Πεντανόστιμο φαγητό μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με απίστευτη θέα! Γευτείτε παραδοσιακές γεύσεις, που θα σας εκπλήξουν!

Μια ολοκληρωμένη εκδρομή που περιέχει εμπειρίες πνευματικές αλλά και γευστικές! 

Μπορείτε να καλείτε στο 2810 821050 ή να στείλετε email στο museum@arolithos.com για πληροφορίες! Επίσης, στη σελίδα μας στο Facebook έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δραστηριότητες μας!