Τα ζευγάρια που κέρδισαν τη διαμονή στον Αρόλιθο στις 14/02/14!!!

Ύστερα από πολλές ημέρες ψηφοφορίας, τελικά αναδείχτηκαν οι νικητές!!! Έξι τυχεροί (τρία ζευγάρια) κέρδισαν από μια διαμονή με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι στο ξενοδοχείο του Αρόλιθου!!!! Στο δωμάτιο θα τους περιμένουν και εκπλήξεις 😉 Οι νικητές είναι οι:

Χάρης Μανουσάκης & Φωτεινή Γαλενιανού!
Κέρδισαν μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Συγκέντρωσαν 273 likes! Μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία τους εδώ!

Γιώργος Γεωργίου & Ρούλα Καμπούρη! Κέρδισαν μια διανυκτέρευση με έκπτωση 60% για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Συγκέντρωσαν 218 likes! Μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία τους εδώ!

Άννα Γιαννακάκη από την όμορφη Μύκονο: Κέρδισε μια διανυκτέρευση με έκπτωση 40% για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Συγκέντρωσε 56 likes! Μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία τους εδώ!

Να είστε πάντα τυχεροί παιδιά!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή! Ευχαριστούμε και όλους όσους στείλατε τις φωτογραφίες σας, αλλά κι εσάς που ψηφίσατε!

Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους μας να περάσετε μια υπέροχη, ρομαντική βραδιά αύριο που όπως λένε γιορτάζουν οι ερωτευμένοι 😉