CretanEshop.gr – Παραδοσιακά, κρητικά προϊόντα!

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με παραδοσιακά, κρητικά προϊόντα! Στο CretanEshop.gr θα βρείτε κρητικά υφαντά, κεντητά, χάλκινα, κεραμικά, αλλά και είδη διατροφής όπως κρητικό ελαιόλαδο, κρητικό κρασί και ρακί, κρητικά βότανα, κρητικό μέλι, ξύδι, ελιές, πετιμέζι, σταφίδες κ.ά. Έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε προσεγμένα και ιδιαίτερα δώρα για τους αγαπημένους σας, όπως βιβλία που αφορούν στην Κρήτη, χάρτες, CD’s με κρητική μουσική, μαγνητάκια, κρητικά μαχαίρια! Και φυσικά να κάνετε και ένα δωράκι περιποίησης στον εαυτό σας διαλέγοντας κάποιο από τα φυσικά καλλυντικά μας, σαπούνια από ελαιόλαδο, προϊόντα από αλόη και άλλα!

Πρόκειται για προϊόντα που διαθέτουμε στα εργαστήρια και το μπακάλικο μας στον ΑΡΟΛΙΘΟ! Μπορείτε να κάνετε online αλλά και τηλεφωνικές παραγγελίες! Οι τιμές μας είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ και τα προϊόντα μας θα τα παραλάβετε όπως τα βλέπετε στο eshop μας! Περισσότερα για τη διαδικασία παραγγελιών, αλλά και απαντήσεις στις απορίες σας, θα βρείτε εδώ!

Επισκεφθείτε το CretanEshop.gr και ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μας! Πείτε μας της γνώμη σας και ζητήστε από εμάς να το εμπλουτίσουμε με είδη που θα θέλατε να δείτε 😉 Και αν θέλετε, βρείτε μας και στη σελίδα μας στο Facebook! Από εκεί θα ενημερώνεστε για νέα προϊόντα, κρητικές συνταγές και διάφορα νέα που αφορούν στην Κρήτη μας και τα προϊόντα της!