Χριστουγεννιάτικο δρώμενο και φέτος στον Αρόλιθο!

Πέρυσι στον Αρόλιθο φιλοξενήσαμε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο δρώμενο “Το φίλτρο του χρόνου” που ήταν εμπευσμένο από τα λαϊκά έθιμα των Χριστουγέννων στην Κρήτη! Ήρθε λοιπόν η στιγμή να παρουσιάσουμε και την φετινή παράσταση!!! Μια εξαιρετική πρόταση για τους μικρούς μας φίλους!!!!!

Το Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Τέχνης, στα πλαίσια της μουσειοπαιδαγωγικής του δράσης, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Παιδαγωγών Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης» το παραστασιακό Χριστουγεννιάτικο δρώμενο «Ένα φωτεινό μυστικό»! Το δρώμενο περιλαμβάνει έθιμα Χριστουγέννων, ενώ χαρακτηριστική είναι και η χρήση της κρητικής διαλέκτου. Είναι εμπνευσμένο από τα λαϊκά έθιμα της γέννας και της λοχείας και θα παρουσιάζεται τις Κυριακές του Δεκέμβρη 01, 08, 15 και 22 στις 12:00 το μεσημέρι! Η ώρα προσέλευσης είναι 11:30 π.μ.

Μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδιά από 03 έως 10 ετών και επίσης οι γονείς των παιδιών αν το επιθυμούν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων 😉 Τιμή εισόδου: 5,00 € για τα παιδιά. Οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν!

Καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο info@arolithos.com για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες! Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο facebook, όπου αναρτούνται καθημερινά νέες ενημερώσεις σχετικά με το δρώμενο! Σας περιμένουμε με τα παιδάκια σας για μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία που θα χαρίσει χαρά και γνώσεις στους λιλιπούτειους φίλους μας 😀

Ένα σχόλιο στο “Χριστουγεννιάτικο δρώμενο και φέτος στον Αρόλιθο!

  1. Πίνγκμπακ: Στιγμιότυπα από το Θεατρικό Δρώμενο «Ένα φωτεινό μυστικό»!! | Arolithos blog

Τα σχόλια είναι κλειστά.