Αίθουσα Κοινωνικών Εκδηλώσεων Στον Αρόλιθο!

Διοργάνωση εκδήλωσης σε εσωτερικό χώρο!

Όταν έρχεται το φθινόπωρο, μαζί του φέρνει βροχερό καιρό και κρύο… Η ζήτηση όμως και η επιθυμία για την διοργάνωση εκδηλώσεων τους χειμερινούς μήνες, δεν παύει να υπάρχει! Για όλες αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει η αίθουσα “Αγορά” στον Αρόλιθο!

Αίθουσα “Αγορά”

Arolithos Events Agora (12)

Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα “Αγορά”, στον Αρόλιθο, μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο εύρος αναγκών σας, με τις καλύτερες προδιαγραφές!

Η χωρητικότητά της είναι έως και 400 άτομα και χωρίζεται σε τρία διαζώματα. Το πρώτο βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο (ισόγειο), το δεύτερο είναι υπερυψωμένο(ημιόροφος), ενώ το τρίτο βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Υπάρχει δυνατότητα διοργάνωσης οποιαδήποτε μουσικοχορευτικής βραδιάς, εκδήλωσης κοινωνικού χαρακτήρα, (γάμοι, βαφτίσια), εκδηλώσεις εταιρειών, επίσημα δείπνα VIPs, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, ετήσιοι χοροί συλλόγων και αποκριάτικα πάρτυ!

Η ίδια αίθουσα επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διοργάνωση καλλιτεχνικών εκθέσεων, προβολή εταιρειών και των προϊόντων τους, εκδηλώσεις συλλόγων και για ότι άλλο χρειαστεί για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες!

Και μην ξεχνάτε την διοργάνωση κάποιας οικογενειακής εκδήλωσης και φυσικά την διοργάνωση παιδικών πάρτυ γενεθλίων ή γιορτής!

Arolithos Events Αρόλιθος Γάμος Βάπτιση (15)

Η Τοποθεσία!

Εκμεταλλευτείτε το σημείο που βρίσκεται ο Αρόλιθος (μόλις 15 λεπτά απ το Ηράκλειο) και την ομορφιά του χώρου, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Μιλήστε μαζί μας, να σχεδιάσουμε παρέα την εκδήλωση που επιθυμείτε! Υπολογίστε πάντα πως για την δική σας εξυπηρέτηση και για να βρείτε την επιθυμητή ημερομηνία για εσάς, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε μαζί μας τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα!

Είμαστε εδώ για ότι χρειάζεστε!

Καλέστε μας στο 2810 821050.  Μπορείτε επίσης να μας γράψετε στο info@arolithos.com.  

Μια γενική εικόνα του χώρου μπορείτε να δείτε στο www.arolithos.com