1ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα: “Το χωριό Αρόλιθος μέσα από τη ματιά σου!”

Παιδική ζωγραφική, μικροί ζωγράφοι, πινέλα και χρώματα, παλέτα χρώματα, αρόλιθος, παιδιά, παιδική ζωγραφική, διαγωνισμός, διαγωνισμός ζωγραφικής

Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής

 

 

 

Ετοίμασε τα χρώματα σου και ετοιμάσου να λάμψει το αστέρι σου στον μεγάλο 1o Παγκρήτιο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής!

ΘΕΜΑ:     “Το χωριό Αρόλιθος μέσα από τη ματιά σου!”

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά από 05 έως 12 χρονών, ανεξαρτήτου φύλλου, εθνικότητας, καταγωγής, θρησκείας, κοινωνικής ή οικονομικής τάξης.

ΟΡΟΙ:  Διάβασε με προσοχή τους όρους και αν συμφωνείς τότε πάρε μέρος στο διαγωνισμό.

Ζωγράφισε ένα τοπίο από τον Αρόλιθο η ότι άλλο σου αρέσει περισσότερο με όποια χρώματα και με όποια τεχνική επιθυμείς πχ κηρομπογιές, νερομπογιές, τέμπερες, κολάζ κτλ.  Η συμμετοχή είναι ατομική και όχι ομαδική.  Αφορά σε ένα και μόνο έργο από το κάθε παιδί.  Καλό είναι η ζωγραφιά να είναι αποκλειστικά και μόνο δικό σου έργο. Το μέγεθος της ζωγραφιάς θα πρέπει να έχει τη διάσταση τουλάχιστον της σελίδας Α4.  Δώσε ένα τίτλο στο έργο σου.

Φωτογράφισε τη ζωγραφιά σου και στείλε μας τη ψηφιακή φωτογραφία με email στο nostos@arolithos.com ή μέσω inbox στο facebook στο Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Τέχνης @arolithosmuseum με τα πλήρη στοιχεία σου, όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός και μητρός, υπηκότητα, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, εμαιλ, τηλέφωνο, σχολείο που φοιτάς.

Στείλε μας τη πρωτότυπη ζωγραφιά σου μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αρόλιθος Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό Τ.Θ. 2032 ΤΚ 710 02 Νέο Στάδιο Ηράκλειο Κρήτης.

Στέλνοντας μας τη ζωγραφιά σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είναι γνήσια και πρωτότυπη δημιουργία σου.  Για τυχόν φθορές ή όποια άλλη ζημιά-απώλεια κατά την αποστολή, ο ΠΣΦΠ Νόστος δεν φέρει καμία ευθύνη.

Προσοχή !!!! αν δεν λάβουμε τη πρωτότυπη ζωγραφιά, ακόμα και αν έχουμε λάβει τη ψηφιακή φωτογραφία της ζωγραφιάς, δεν θα αναρτήσουμε τη φωτογραφία στο facebook.  Για να πάρει μέρος κάποιος στο διαγωνισμό θα πρέπει πρώτα να έχουμε λάβει και τη πρωτότυπη.

Εμείς θα αναρτήσουμε τη φωτογραφία της ζωγραφιάς σου στο album με τίτλο 1ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής.  Η συγκέντρωση των φωτογραφιών θα γίνεται έως τις:  31/05/2017   και η παραλαβή των πραγματικών έργων το πολύ έως τις 05/06/2017.

Οι ζωγραφιές που θα συγκεντρωθούν δεν επιστρέφονται.  Θα αξιοποιηθούν για μια παράλληλη έκθεση παρουσίασης τους μέσα στο Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας κ Λαϊκής Τέχνης. Με τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείς με τον όρο ότι το έργο παραδίδεται και ανήκει πια στον ΠΣΦΠ Νόστος και έτσι εμείς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη ζωγραφιά σου και το όνομα σου σε άλλες εκδηλώσεις όπως Α) έκθεση ζωγραφικής με το ίδιο θέμα στις εγκαταστάσεις του Αρόλιθου Β) αφίσες για την παρουσίαση δράσεων που διοργανώνονται από τον Αρόλιθο ή και το Νόστο και σχετίζονται με τα παιδιά Γ) φυλλάδια ή και κάθε άλλο έντυπο ή σε ηλεκτρονικά site.

Επίσης συμφωνείς να συμμετέχεις σε συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, δελτία τύπου, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ώστε να προβληθεί ο διαγωνισμός και τα αποτελέσματα του. Μπορούμε να επισκεφθούμε το προφίλ σου στο facebook και να αντλήσουμε στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας σου ώστε να κάνουμε περιστασιακές παρουσίασης εσένα και του έργου σου στο facebook και σε άλλα media.  Αν δεν υπάρχει προφίλ facebook Θα χρειαστούμε μια φωτογραφία σου ώστε να την αναρτήσουμε με ένα σύντομο βιογραφικό σου.  Όλοι οι συμμετέχοντες θα παρουσιαστούν με μια προσωπική φωτογραφία της αρεσκείας τους και με ένα σύντομο βιογραφικό στο facebook και στο arolithos.com/blog ή και σε άλλα media.

Από τη στιγμή που θα γίνει η ανάρτηση της φωτογραφίας της ζωγραφικής σου στο facebook Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Τέχνης @arolithosmuseum ενημέρωσε τους φίλους και τους συγγενείς σου να μπουν στη σελίδα του Μουσείου να κάνουν like τη δική σου ζωγραφιά, να κάνουν σχόλια, να κάνουν κοινοποίηση (share) στο προφίλ τους, σε φίλους και συγγενείς τους το album ώστε και μέσα από το δικό τους προφίλ και άλλοι να μπορούν να κάνουν like τη δική σου ζωγραφιά.

Νικητές του διαγωνισμού θα είναι τα τρία παιδιά που η ζωγραφιά τους θα έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα σε αριθμό like μέχρι την ημερομηνία και ώρα λήξης του διαγωνισμού.  Συνολικά θα υπάρξουν έως τρεις νικητές, που θα κερδίσουν και τα αντίστοιχα δώρα.  Ωστόσο για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρξει βραβείο συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Η ημερομηνία έναρξης είναι 01/03/2017 και η ημερομηνία λήξης συγκέντρωσης των ψηφιακών φωτογραφιών είναι έως τις 31/05/2017 και των γνήσιων έως τις 05/06/2017.  Από τις 01/06/2017 θα αναρτηθούν οι ψηφιακές φωτογραφίες και αρχίζει η δυνατότητα να κάνει κάποιος like.  Αυτό θα ισχύσει έως τις  10/06/2017 και ώρα 00:00 τα μεσάνυκτα.  Με τη λήξη του διαγωνισμού όποιοι τρεις έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα like θα είναι και οι νικητές.

Τα βραβεία θα είναι

1ος Νικητής :  Διοργάνωση των γενεθλίων σου στον Αρόλιθο με τη συμμετοχή της οικογένειας σου.  Δωρεάν συμμετοχή 10 άτομων. (χορηγία του Παραδοσιακού Κρητικού Χωριού Αρόλιθος

2ος Νικητής: Δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις Κυριακάτικες Οικογενειακές Δραστηριότητες της περιόδου Νοέμβριος 2017- Μάρτιος 2018 (χορηγία του ποιλιτιστικού συλλόγου Φίλων της Παράδοσης “Νόστος”

3ος Νικητής:  Μια μέρα δωρεάν χρήση της πισίνας και μεσημεριανό γεύμα με τους γονείς και τα αδέρφια σου προσφορά του Αρόλιθος Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό. (χορηγία Αρόλιθος παραδοσιακό κρητικό χωριό)

Σε όλους τους συμμετέχοντες το δώρο θα είναι ο έπαινος συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Για όποια διευκρίνση και απορία θα είμαστε στη διάθεση σου στο τηλέφωνο 2810 82 10 50 ή στο nostos@arolithos.com

Επιθυμία μας είναι αυτός ο διαγωνισμός να αποτελέσει θεσμό και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο.

Διοργανωτής του Διαγωνισμού:  Νόστος Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης

Μη χάνεις χρόνο!

Δώσε χρώμα στη φαντασία και το ταλέντο σου και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους μεγάλους νικητές!

Αρόλιθος, παραδοσιακό Κρητικό χωριό!

Επίσημο site: www.arolithos.com