ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο Νόστος Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης στα πλαίσια της μουσειοπαιδαγωγικής του δράσης, σε συνεργασία με την «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης», διοργανώνει το παραστασιακό δρώμενο «Αφού δεν εκάτεχες… γιάντα δεν ερώτανες;;»! Ένας ντελάλης ανακοικώνει τις απόκριες. Δύο ξαδέρφες με χιουμοριστική διάθεση θα μεταμφιέσουν τα παιδιά και τους γονείς.

Εθιμα αποκριάς, μασκαράδες, carnival period, καρναβάλια στο Ηράκλειο, γιορτάζοντας τις απόκριες, δραστηριότητα για παιδιά τις Κυριακές.

Θεατρικό Δρώμενο Αποκριάς

Ένας γάιδαρος που γκανίζει και αναστατώνει το χωριό… Όλοι αναπολούν τις παλιές εποχές και κάνουν παρέλαση μασκαρεμένοι. Το δρώμενο θα παρουσιάζεται τις Κυριακές του Φεβρουαρίου 05, 12, 19, στις 12:30 το μεσημέρι! Η ώρα προσέλευσης είναι 12:00.

Μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδιά από 03 έως 10 ετών και επίσης οι γονείς των παιδιών αν το επιθυμούν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων   Υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής ανά παιδί. Οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν! Στον χώρο θα λειτουργεί το παραδοσιακό καφενείο και η ταβέρνα για την εξυπηρέτησή σας!

Καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο museum@arolithos.com για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες! Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο facebook.  Σας περιμένουμε με τα παιδάκια σας για μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία που θα χαρίσει χαρά και γνώσεις στους λιλιπούτειους φίλους μας

Επίσημο site: www.arolithos.com