ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΟΛΙΘΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ

 

img_4414

Ο Νόστος Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης στα πλαίσια της μουσειοπαιδαγωγικής του δράσης, σε συνεργασία με την «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης», διοργανώνει το παραστασιακό δρώμενο ”Ειδήμωνα Πολύξερου”.  Αξίζει να συγκεντρώνεις για σένα και να κρατάς μόνο για σένα ?  Τι κερδίζει κανείς αν όλα είναι μόνο δικά του ?  Η αξία του να μοιραζόμαστε, να δίνουμε και να χαρίζουμε ακόμα και τον εαυτό μας για αυτό που αγαπάμε.  Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα σημαντικές αλλαγές μπορούν να μας συμβούν αν θελήσουμε να κάνουμε ένα άνοιγμα του εαυτού μας και να  μοιραστούμε με τους άλλους τις στιγμές μας.

Το δρώμενο θα παρουσιαστεί τις Κυριακές του Απριλίου 17, 24 στις 12:30 το μεσημέρι! Η ώρα προσέλευσης είναι 12:00.

Μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδιά από 03 έως 10 ετών και επίσης οι γονείς των παιδιών αν το επιθυμούν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων ;-) Υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής ανά παιδί. Οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν! Στον χώρο θα λειτουργεί η ταβέρνα Δελφύς για την εξυπηρέτησή σας σε καφέ και φαγητό!

Καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο info@arolithos.com για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες! Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο facebook, όπου αναρτούνται καθημερινά νέες ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσιες μας! Σας περιμένουμε με τα παιδάκια σας για μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία που θα χαρίσει χαρά και γνώσεις στους λιλιπούτειους φίλους μας :-D