“Επικοινωνιακές διαταραχές σε παιδιά & οι τρόποι αντιμετώπισης” το νέο σεμινάριο από τη Μήτιδα!

Σεμινάρια Επικοινωνιακές Διαταραχές σε παιδιά κ τρόποι αντιμετώπισης

Σε συνέχεια της προσπάθειας μας για ενημέρωση και επιμόρφωση των συνοδών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, παρουσιάζουμε το νέο σεμινάριο από τη Μήτιδα-Πολύτροπη Γνώση και θέμα: “Επικοινωνιακές διαταραχές σε παιδιά & οι τρόποι αντιμετώπισης”.

Αυτή τη φορά κοντά μας θα είναι η Αεράκη Στέλλα, να μας μιλήσει και να μας καθοδηγήσει, πάνω σε αυτό το λεπτό και ευαίσθητο θέμα. Γνωρίστε την καλύτερα!

Αεράκη Στέλλα-Λογοθεραπεύτρια

Σπούδασα στην παιδαγωγική σχολή του πανεπιστημίου της Σόφιας, στο τμήμα ειδικής παιδαγωγικής-λογοθεραπείας. Το 2006 ολοκλήρωσα τον κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών με θέμα “Μαθησιακές δυσκολίες στα παιδιά με ADHD {ΔΕΠΥ-διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας}. Έχω εκπαιδευτεί στο εναλλακτικό σύστημα επικοινωνίας ‘Μακατον hellas’ καθώς και στο ελληνικό τεστ φωνολογίας και άρθρωσης του πανελληνίου συλλόγου Λογοπεδικών. Το 2006 εργάστηκα εθελοντικά στο κέντρο παιδιών με ειδικές ανάγκες ‘Ζωοδόχος Πηγή’ και σε ιδιωτικά θεραπευτήρια. Από το 2007 μέχρι και σήμερα ιδιωτεύω σε θεραπευτήριο που διατηρώ στο Γάζι Ηρακλείου.

Είναι χαρά και τιμή μας να συνεργαζόμαστε με δημιουργικούς ανθρώπους και σκοπός μας να εμπλουτίζουμε συνεχώς το δυναμικό μας!