Γάμος – Βάπτιση στον ΑΡΟΛΙΘΟ!

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο Αρόλιθος αποτελεί ένα χώρο που το όνομά του έχει άμεσα συνδεθεί με τη διοργάνωση εκδηλώσεων γάμου και βάπτισης!
Εκατοντάδες ζευγάρια από την περιφέρεια του Ηρακλείου και από άλλα σημεία της Κρήτης έχουν πραγματοποιήσει την δεξίωση του γάμου τους ή / και τη βάπτιση των παιδιών τους στον Αρόλιθο!

Επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς έχουν δώσει όρκους αγάπης στην εκκλησία της Αναλήψεως πραγματοποιώντας την τελετή του μυστηρίου του γάμου τους!

Γάμος στον Αρόλιθο:
Μετά την προετοιμασία και αφού όλα έχουν τακτοποιηθεί έρχεται και η μέρα του γάμου σας, όπου γίνεται στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας και ακολουθεί ένα ξέφρενο γλέντι με κρητική ή / και ελληνική μουσική! Φυσικά η μορφή διεξαγωγής των γάμων ποικίλει από περίπτωση σε περίπτωση. Έτσι έχουμε τον καθαρά παραδοσιακό γάμο αλλά την λαϊκή νότα στην διασκέδαση, το παραδοσιακό μενού με την πολυτελή παρουσίασή του! Και μην ξεχνάτε!! Στον Αρόλιθο υπάρχει η δυνατότητα κράτησης για το γαμήλιο δωμάτιο αλλά και δωμάτια για τους καλεσμένους σας που έρχονται από μακριά!!!! Επίσης μπορείτε να τραβήξετε τις φωτογραφίες του γάμου και της βάπτισης μέσα στο χωριό σε ένα απίθανο, καταπράσινο μέρος με πολλά και πανέμορφα σημεία για το σκηνικό σας 😉

Η χειμερινή αίθουσα εκδηλώσεων στον Αρόλιθο, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 300 άτομα. Οπότε εάν ενδιαφέρεστε για εκδήλωση τους χειμερινούς μήνες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

Βάπτιση στον Αρόλιθο:
Πολλά από τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν στον Αρόλιθο, βάπτισαν και τα μωράκια τους εκεί! Το μυστήριο τελείται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας μας και στη συνέχεια ακολουθεί το τραπέζι!

Σε ότι αφορά τη δημιουργική απασχόληση των λιλιπούτειων καλεσμένων σας, έχουμε να προτείνουμε κάτι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ και ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ! Επιλέξτε για την απασχόληση των παιδιών στη βάπτιση του μωρού σας, μια από τις προτάσεις μας! Μαθαίνουν παίζοντας και περνούν δημιουργικές στιγμές κατά τη διάρκεια της βάπτισης!

Περιμένουμε όλους εσάς που είστε έτοιμοι για γάμο ή να βαπτίσετε το παιδάκι σας, να ζητήσετε τις προτάσεις και τις ιδέες μας για την άψογη διοργάνωση της πιο ευτυχισμένης ημέρας της κοινής σας ζωής και της σημαντικής μέρας της βάπτισης του μωρού σας! Για παραπάνω πληροφορίες καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο info@arolithos.com. Περισσότερα θα δείτε στη σελίδα μας στο Facebook!