Κοινωνικός Τουρισμός μέσω ΟΑΕΔ – Πληροφορίες

Για όλους εσάς που θέλετε να επωφεληθείτε από τον Κοινωνικό Τουρισμό μέσω ΟΑΕΔ, παρακάτω θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε, για να κάνετε κράτηση στον Αρόλιθο και να έχετε ξέγνοιαστες διακοπές! 

Οι τιμές της συμμετοχής των κοινωνικών τουριστών για τη τουριστική περίοδο 2014 – 2015 είναι οι ακόλουθες:

Ξενοδοχεία με πρωινό 

Από 01/10/2014 έως 30/09/2015 η συμμετοχή του Κ.Τ. του ΟΑΕΔ καθορίζεται στα 11,00 € ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Σε περίπτωση ημιδιατροφής η έξτρα τιμή ανά άτομο ανά ημέρα είναι +15 €

Αν υπάρχει ανάμεσα στην παρέα σας κάποιο παιδί το οποίο όμως δεν έχει δελτίο κοινωνικού τουρισμού (από ένα (1) έως πέντε (5) χρόνων τότε η συμμετοχή του καθορίζεται ως εξής:

  • Εάν το παιδί μένει με τους γονείς του χωρίς επιπλέον κρεβάτι καταβάλει το μισό ποσό της τιμής του πρωινού. Στην προκειμένη περίπτωση είναι: 4,00 €
  • Εάν προστίθεται επιπλέον κρεβάτι τότε το ποσό αυξάνει κατά το ήμισυ της συμμετοχής του δικαιούχου, δηλαδή 5,50 €.  

Αν ανάμεσα σε δύο άτομα το ένα μόνο έχει δελτίο Κοινωνικού Τουρισμού τότε η τιμή για το δεύτερο που μένει στο ίδιο δωμάτιο χωρίς Δ.Κ.Τ. θα καθορίζεται με βάση τον ακόλουθο πίνακα ανάλογα με την περίοδο.

Screen shot 2015-07-10 at 7.48.48 μ.μ.

 

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ θα πρέπει να ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Για την κράτησή σας και πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810 821050 ή στο email info@arolithos.com. Η κράτηση επιβεβαιώνεται με προκαταβολή.

Την ημέρα της άφιξης σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

  • Τον κωδικό της επιταγής
  • Την ταυτότητά σας
  • Το βιβλιάριο υγείας σας
  • Το απόκομμα της προκαταβολής

Επίσης υπάρχουν πολλές άλλες πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε ως κοινωνικοί τουρίστες και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τη προκήρυξη του προγράμματος.

Σας ευχαριστούμε πολύ προκαταβολικά και ευχόμαστε να σας γνωρίσουμε και από κοντά! Ως τότε για να μαθαίνετε τα νέα μας, επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook.