“Ο Σαλβαράς & η Σαρτζάτη” σας περιμένουν στον Αρόλιθο!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης “ΝΟΣΤΟΣ” και το ΜΟΥΣΕΙΟ Αγροτικής Ιστορίας & Λαϊκής Τέχνης παρουσιάζουν την Εκπαιδευτική Δραστηριότητα:

«Ο Σαλβαράς & η Σαρτζάτη»

Για τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ 01, 08, 15 & 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στον χώρο του Μουσείου! Τα παιδιά μαθαίνουν για την παραγωγή των νημάτων και για τις κύριες παραδοσιακές φορεσιές της Κρήτης, το σαλβάρι και τη σάρτζα!

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι και διαρκεί μιάμιση ώρα! Συμμετοχή ανά παιδί: 5,00 ευρώ. Οι γονείς δωρεάν! Στον χώρο θα λειτουργεί το παραδοσιακό καφενείο και η ταβέρνα για την εξυπηρέτησή σας!

Καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο info@arolithos.com για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες! Είναι σημαντικό να δηλώσετε συμμετοχή εκ των προτέρων, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων! Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο facebook, όπου αναρτούνται καθημερινά νέες ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμα! Σας περιμένουμε με τα παιδάκια σας για μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία που θα χαρίσει χαρά και γνώσεις στους λιλιπούτειους φίλους μας :-D

Σας περιμένουμε!!!