“Παραμυθένια όνειρα”- το νέο εορταστικό θεατρικό δρώμενο στον Αρόλιθο!

Ανάμεσα σε αυτό που μόλις πέρασε και σε αυτό που μόλις θα έρθει, είναι η στιγμή που ζούμε και είναι μοναδική…

Τα παιχνίδια του μυαλού μας ανάμεσα στα δύο άκρα, συχνά μας κάνουν να ξεχνάμε αυτό που ζούμε την κάθε στιγμή. Και όμως αυτή η στιγμή, μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους…

παραμυθένια ονειρα

Η πλοκή

Δύο ξαδέλφες ζουν στο ίδιο χωριό και είναι πολύ καλές φίλες. Είναι χαρούμενες, ευτυχισμένες και τους αρέσει να κάνουν εκπλήξεις και να στήνουν γιορτές. Έχουν το ίδιο όνομα, αλλά και άλλα κοινά χαρακτηριστικά. Όμως έχουν και πολλές διαφορές…

Η μια έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, της αρέσει να ασχολείται με ότι έγινε στο παρελθόν, στο χθες και στο πριν, ενώ η άλλη έχει το αντίθετο, της αρέσει να ασχολείται με το μέλλον, το αύριο και το μετά…Επομένως και οι δύο απομακρύνονται από το παρόν, το σήμερα και το τώρα, αλλά χωρίς πραγματικά να το θέλουν, έτσι συμβαίνει από μόνο του..

Πολλές εκπλήξεις κρύβει το νέο εορταστικό θεατρικό δρώμενο για τους μικρούς μας φίλους…

Σας περιμένουμε τις Κυριακές 03, 10 και 17 Δεκεμβρίου, να μάθουμε μαζί στα παιδιά μας την αξία του ‘τώρα’ και πώς να εκτιμούν την κάθε στιγμή στη ζωή τους,μέσα από ένα διασκεδαστικό θεατρικό δρώμενο!

Κλείστε τη θέση του παιδιού σας σήμερα λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχής ανά φορά.

Στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία στα τηλέφωνα 2810 82 10 50 ή στο email: museum@arolithos.com

*Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Τέχνης σε συνδιοργάνωση με την “Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης” και τον “Νόστο”, τον σύλλογο φίλων της παράδοσης.