Σεμινάριο Ψυχοδράματος από την ΜΗΤΙΔΑ – Πολύτροπη Γνώση!

Γεια σας! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης «Νόστος», που εδρεύει στον Αρόλιθο το Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό, θέλοντας να διευρύνει τις δραστηριότητές του στο τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, αποφάσισε τη διοργάνωση ενός σχεδίου δράσης με τίτλο «ΜΗΤΙΔΑ» ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΓΝΩΣΗ. Πιστοί στις αξίες και τους στόχους του Συλλόγου η δράση αυτή έχει ως όραμα τη διασταύρωση δύο μεγάλων αξόνων της ανθρώπινης ύπαρξης. Της ανάγκη μας να παράγουμε πολιτισμό και της ανάγκης για δια βίου μάθηση και αναζήτηση.

Ξεκινάμε λοιπόν τη νέα μας δραστηριότητα με ένα Σεμινάριο Ψυχοδράματος με τον Αντώνη Λιοδάκη – Ψυχοδραματιστή! Στις 12 και 13 Νοεμβρίου σας προσκαλούμε όλους να παρακολουθήσετε μαζί μας το σεμινάριο σε ένα πολύ όμορφο χώρο και με εισηγητή έναν από τους πιο σπουδαίους ψυχοδραματιστές στην Ελλάδα! Το ψυχόδραμα μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο μέσα από βιωματικές διαδικασίες που θα ελευθερώσουν τις αισθήσεις μας και θα βοηθήσουν στη βελτίωση των σχέσεών μας!

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι από 17 ετών και άνω. Παρέχονται υπηρεσίες εστίασης και υπάρχει η δυνατότητα διαμονής! ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2810 821050 ή να στείλετε email στο mitida@arolithos.com . Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη σελίδα της Μήτιδας στο Facebook ή να μας ακολουθήσετε στο Twitter! Σας ευχαριστούμε 🙂