Το δρώμενο “Ο γιος του άλλου τόπου” πήρε παράταση!

Λόγω μεγάλης συμμετοχής στο δρώμενο “Ο γιος του άλλου τόπου” αποφασίσαμε να πάμε για παράταση 😉 Ενώ κανονικά θα τελειώναμε την τελευταία Κυριακή του Φλεβάρη, προχωράμε και για τις τρεις πρώτες Κυριακές του Μάρτη! Στις 3, 10 και 17 Μαρτίου!!!

«Οι ήρωες μας, ο Μανωλιός και η Ανέμη, κάνουν ένα  μαγικό  ταξίδι στους ονειρεμένους κόσμους των παραμυθιών.  Αφετηρία τους το ανώγι του αρχοντικού, η σοφίτα όπου η Ανέμη περνά τον ελεύθερό της χρόνο.  Ο Μανωλιός, ο παραγιός του σπιτιού, σκέφτεται να ξενιτευτεί διότι οι συνθήκες στο χωριό έχουν αλλάξει πολύ.  Η Ανέμη συμβουλεύει το Μανωλιό και του διηγείται ένα παραμύθι για τον Ξένο, το γιο του άλλου τόπου και της άλλης χώρας……..»

Το παραμύθι είναι εμπνευσμένο από λαϊκά παραδοσιακά παραμύθια και έχει ως στόχο να παρασύρει τα παιδιά  στη χαρά του παιχνιδιού, της αναπαράστασης και της συμμετοχής στη δράση.  Παράλληλα ψυχαγωγεί, διασκεδάζει προβληματίζει και επιδιώκει τον αλληλοσεβασμό, την  συνύπαρξη και την ισορροπία με τον εαυτό μας και στις σχέσεις μας με τους άλλους.

Το Θεατρικό Δρώμενο και η συνεργασία με το Σύλλογο Παιδαγωγών-Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού  «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης» αποτελεί συνέχεια της μουσειοπαιδαγωγικής δράσης του Μουσείου Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Τέχνης στον Αρόλιθο.

Η παράσταση θα παίζεται τις Κυριακές  13, 20, 27  Ιανουαρίου, 03, 10, 17, 24 Φεβρουαρίου και 03, 10, 17 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι.  Η είσοδος για τα παιδιά είναι 5,00 € για τους γονείς δωρεάν. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο 2810 821050.  Περιορισμένος αριθμός θέσεων!

Δείτε φωτογραφίες από το δρώμενο στη σελίδα μας στο Facebook 😉 Ευχαριστούμε!