Το θεατρικό δρώμενο “Ειδήμονα Πολύξερου” επιστρέφει στον Αρόλιθο!

Ειδήμονα Πολύξερου 2018

Το Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Τέχνης παρουσιάζει το θεατρικό δρώμενο “Ειδήμονα Πολύξερου”

Μια γυναίκα επιστήμονας η Ειδήμονα Πολύξερου τα ξέρει όλα γύρω από την επιστήμη της. Έχει συγκεντρώσει άπειρες πληροφορίες που δεν μπορεί να τις μοιραστεί!

Δεν βλέπει τίποτα άλλο πέρα του αντικειμένου της επιστήμης της. Τα θέλει όλα δικά της και ενώ ξέρει τα πάντα τελικά δεν ξέρει τίποτα.  Δεν έχει κλείσει μόνο τα μάτια της αλλά και την ψυχή της.  Σε αντίθεση με μια κοπέλα του χωριού που απολαμβάνει τη χαρά της ζωής και ξέρει να μοιράζεται να αγαπά και να αγαπιέται.

Η συνάντηση τους θα είναι καθοριστική!!!

 

Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα σημαντικές αλλαγές μπορούν να μας συμβούν αν θελήσουμε να κάνουμε ένα άνοιγμα του εαυτού μας και να  μοιραστούμε με τους άλλους τις στιγμές μας.

Το θέμα: Ο άνθρωπος που λόγω φόρτου εργασίας και αφιέρωσης σε ένα και μόνο πράγμα (την επιστήμη του) χάνει το τι συμβαίνει γύρω του.  Ώσπου έρχεται η στιγμή να τo ανακαλύψει!

Το δρώμενο θα παρουσιαστεί τις Κυριακές του Μαρτίου 04, 11, 18 και την Κυριακή 01 Απριλίου στις 12:30 το μεσημέρι στον Αρόλιθο το παραδοσιακό κρητικό χωριό! 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων ;-) Υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής ανά παιδί. Οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν! Και η διάρκεια του είναι περίπου μιάμιση ώρα!

Στον χώρο θα λειτουργεί η ταβέρνα Δελφύς καθώς και το καφενείο «Η ωραία Κρήτη» για την εξυπηρέτησή σας σε καφέ και φαγητό!

Καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο museum@arolithos.com για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες! Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο facebook, όπου αναρτούνται καθημερινά νέες ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσιες μας!

Σας περιμένουμε με τα παιδάκια σας για μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία που θα χαρίσει χαρά και γνώσεις στους λιλιπούτειους φίλους μας :-D

Επίσημο site: www.arolithos.com