Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό Δρώμενο “Ένα φωτεινό μυστικό” – Μουσείο Αρόλιθου

Έφτασε η στιγμή να παρουσιάσουμε και φέτος την Χριστουγεννιάτικη παράσταση του Μουσείου μας!!! Μια εξαιρετική πρόταση για τους μικρούς μας φίλους!!!!!

Ο Νόστος Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης στα πλαίσια της μουσειοπαιδαγωγικής του δράσης, διοργανώνει το παραστασιακό Χριστουγεννιάτικο δρώμενο «Ένα φωτεινό μυστικό»! Το δρώμενο περιλαμβάνει έθιμα Χριστουγέννων, ενώ χαρακτηριστική είναι και η χρήση της κρητικής διαλέκτου. Είναι εμπνευσμένο από τα λαϊκά έθιμα της γέννας και της λοχείας και θα παρουσιάζεται τις Κυριακές του Δεκέμβρη 07, 14, και 21 στις 12:00 το μεσημέρι! Η ώρα προσέλευσης είναι 11:30 π.μ.

Μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδιά από 03 έως 10 ετών και επίσης οι γονείς των παιδιών αν το επιθυμούν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων ;-) Τιμή εισόδου: 5,00 € για τα παιδιά. Οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν! Στον χώρο θα λειτουργεί το παραδοσιακό καφενείο και η ταβέρνα για την εξυπηρέτησή σας!

Καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο info@arolithos.com για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες! Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο facebook, όπου αναρτούνται καθημερινά νέες ενημερώσεις σχετικά με το δρώμενο! Σας περιμένουμε με τα παιδάκια σας για μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία που θα χαρίσει χαρά και γνώσεις στους λιλιπούτειους φίλους μας :-D