Η ταβέρνα μας λειτουργεί και τον χειμώνα!

6Μόλις 10 λεπτά από το Ηράκλειο και όμως πάνω στο βουνό και μέσα στη φύση! Το Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό Αρόλιθος προσφέρεται για τις διακοπές σας αλλά και για τις καθημερινές σας αποδράσεις για φαγητό και χαλάρωση :)

Η ταβέρνα μας είναι ανοιχτή και τον χειμώνα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και κάθε Κυριακή μεσημέρι!!! Ανοίγουμε και για κάθε άλλου τύπου εκδήλωση (γάμο, βάπτιση, γιορτή κ.ά.) Ελάτε να δοκιμάσετε αυθεντικές κρητικές γεύσεις από 15,00 ευρώ το άτομο με ζωντανή κρητική μουσική ;)

Πεντανόστιμο φαγητό μέσα στην πετρόχτιστη, βραβευμένη ταβέρνα μας με το συνεχώς αναμμένο τζάκι! Γευτείτε παραδοσιακές γεύσεις, μαγειρεμένες με μεράκι από τον έμπειρο σεφ μας :) Γαλακτοκομικά Κρήτης, καταπληκτικές σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, χοχλιοί μπουμπουριστοί, αρνί αντικριστό (ψητό), σκιουφιχτά μακαρόνια στο κρεατόζουμο με ανθότυρο, μαραθόπιτες, βραστό ή κοκκινιστό ζυγούρι με μακαρόνια, αρνί με σταμναγκάθι, μυζηθροπιτάκια με κρητικό μέλι και ανωγειανές σαρικόπιτες, είναι μόνο λίγες από τις γεύσεις που μπορείτε να επιλέξετε! Κι επειδή το καλό φαγητό θέλει και καλό κρασί, στην ταβέρνα μας θα βρείτε κρασί από τοπικές εταιρίες και οικογενειακά κτήματα 😉

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις καλέστε μας στο 2810 821050 ή στείλτε email στο reservations@arolithos.com

Ελπίζουμε να σας ανοίξαμε την όρεξη! Σας περιμένουμε :)