«ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» – Δωρεάν δραστηριότητα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Μουσείο μας διοργανώνει με επιτυχία Εκπαιδευτικά Προγράμματα για τους μικρούς του φίλους! Αυτό τον καιρό όμως, κάτι έρχεται να προστεθεί στην προσπάθειά μας ;) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης «Νόστος» και το Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας και Λαϊκής Τέχνης που βρίσκεται στον ΑΡΟΛΙΘΟ το Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό, οργανώνουν τη δράση «Ανοικτή αγκαλιά»! Αφορμή στάθηκε η αγάπη μας για την παράδοση και η ανάγκη μας να την μεταδώσουμε στα μικρά παιδιά, αλλά και η μεγάλη συμμετοχή στην περυσινή “Ανοικτή Αγκαλιά” όπου πολλά παιδάκια με τους γονείς τους έλαβαν μέρος 😀

Από την Κυριακή 19/01/2014 και κάθε Κυριακή μεσημέρι έως και τις 16/02/2014, θα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ για τους μικρούς μας φίλους!! Η δραστηριότητα αρχίζει στις 12:00, η διάρκεια της δράσης είναι μιάμιση ώρα και απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 12 ετών και στους γονείς τους! Δήλωση συμμετοχής μέχρι το Σάββατο το απόγευμα της εκάστοτε εβδομάδας!!!

Οι δραστηριότητες που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά είναι οι παρακάτω:
19 Ιανουαρίου: «Οι Μουσαφίρηδες στο σπίτι της γιαγιάς.» – ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ
26 Ιανουαρίου: «Ο Προπάππους μου ο Μάστορας» – ΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
2 Φεβρουαρίου: «Αχ αυτός ο αργαλειός σου…» – Η ΥΦΑΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
9 & 16 Φεβρουαρίου: Θεατρικό Παιχνίδι (με τη συνεργασία του Συλλόγου Παιδαγωγών Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης»)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2810 821050 ή να στείλετε email στο museum@arolithos.com ! Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στον χώρο μας και να περάσουμε παρέα ακόμη ένα όμορφο και δραστήριο Κυριακάτικο μεσημέρι! Μια «Ανοικτή αγκαλιά» θα σας περιμένει :)