Γιορτινές, μουσικές βραδιές στον ΑΡΟΛΙΘΟ!!!

Κάθε χρόνο στον Αρόλιθο τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων οργανώνουμε κρητικές, μουσικές βραδιές στην χειμερινή μας ταβέρνα! Και φέτος λοιπόν θα έχουμε μαζί μας καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου της κρητικής μουσικής!

Θα ξεκινήσουμε με τους ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΕΡΑΚΗ & ΓΙΩΡΓΗ ΒΡΕΝΤΖΟ που θα είναι μαζί μας το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου! Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες που μας χαρίζουν απίστευτες βραδιές, γεμάτες κέφι και ποιοτική, παραδοσιακή μουσική με τη λύρα, το μαντολίνο και τις καταπληκτικές φωνές τους!

Θα ακολουθήσουν την παραμονή 24 και το βράδυ Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου οι ΓΙΩΡΓΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ! Φίλοι και συνεργάτες, λύρα και λαούτο σε μουσικές βραδιές με καλή διάθεση και κρητική μουσική!

Παραμονές Πρωτοχρονιάς 30, 31 Δεκεμβρίου 2013 και τις πρώτες βραδιές του νέου έτους 1 & 2 Ιανουαρίου 2014 ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ με την υπέροχη λύρα και την εξαιρετική φωνή του θα μας ταξιδέψει μουσικά στα μονοπάτια του καινούργιου χρόνου!

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ θα είναι μαζί μας Παρασκευή 3, Σάββατο 4Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Ιανουαρίου (γιορτή των Φώτων)! Ο μεγάλος λυράρης και ερμηνευτής θα μας χαρίσει όμορφες μουσικές βραδιές!

Και μην ξεχνάμε φυσικά την κουζίνα της ταβέρνας του Αρόλιθου! Πεντανόστιμα κρητικά πιάτα και καλό κρασί! Παραδοσιακά γλυκά και άψογη εξυπηρέτηση! Σας περιμένουμε όλους και φέτος για να διασκεδάσουμε παρέα 🙂

Για να μένετε ενήμεροι μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook και να βλέπετε τα νέα μας 🙂 Επίσης για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2810 821050 ή να στείλετε email στο info@arolithos.com . Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014!