Γιορτινές, μουσικές βραδιές στον ΑΡΟΛΙΘΟ 2014 – 2015!!!

Κάθε χρόνο στον Αρόλιθο τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οργανώνουμε κρητικές, μουσικές βραδιές στην χειμερινή μας ταβέρνα! Και φέτος λοιπόν θα έχουμε μαζί μας καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου της κρητικής μουσικής!

Θα ξεκινήσουμε με τον ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ που θα είναι μαζί μας την Παραμονή 24 και το Βράδυ των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου! Ο μεγάλος λυράρης και ερμηνευτής θα μας χαρίσει όμορφες μουσικές βραδιές!

Θα ακολουθήσουν στις 27 Δεκεμβρίου οι ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΕΡΑΚΗΣ & ΓΙΩΡΓΗΣ ΒΡΕΝΤΖΟΣ (Κάτης)! Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες που μας χαρίζουν απίστευτες βραδιές, γεμάτες κέφι και ποιοτική, παραδοσιακή μουσική με τη λύρα, το μαντολίνο και τις καταπληκτικές φωνές τους!

Παραμονή 31 Δεκεμβρίου και Βράδυ Πρωτοχρονιάς 1 Ιανουαρίου 2015 ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ με την υπέροχη λύρα και την εξαιρετική φωνή του θα μας ταξιδέψει μουσικά στα μονοπάτια του καινούργιου χρόνου!

Και μην ξεχνάμε φυσικά την κουζίνα της ταβέρνας του Αρόλιθου! Πεντανόστιμα κρητικά πιάτα και καλό κρασί! Παραδοσιακά γλυκά και άψογη εξυπηρέτηση! Σας περιμένουμε όλους και φέτος για να διασκεδάσουμε παρέα :-)

Για να μένετε ενήμεροι μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook και να βλέπετε τα νέα μας 🙂 Επίσης για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2810 821050 ή να στείλετε email στο info@arolithos.com . Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε 🙂 ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2015!