Σεμινάριο Ψυχοδράματος με τον Αντώνη Λιοδάκη!

Γεια σας 🙂 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Παράδοσης «Νόστος», που εδρεύει στον Αρόλιθο το Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό, θέλοντας να διευρύνει τις δραστηριότητές του στο τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, αποφάσισε τη διοργάνωση ενός σχεδίου δράσης με τίτλο «ΜΗΤΙΔΑ» ΠΟΛΥΤΡΟΠΗ ΓΝΩΣΗ. Πιστοί στις αξίες και τους στόχους του Συλλόγου η δράση αυτή έχει ως όραμα τη διασταύρωση δύο μεγάλων αξόνων της ανθρώπινης ύπαρξης. Της ανάγκη μας να παράγουμε πολιτισμό και της ανάγκης για δια βίου μάθηση και αναζήτηση.

Στις 7 και 8 Αρπιλίου 2012 σας προσκαλούμε όλους να παρακολουθήσετε μαζί μας το τρίτο σε σειρά σεμινάριο Ψυχοδράματος, σε έναν πολύ όμορφο χώρο και με εισηγητή έναν από τους πιο σπουδαίους ψυχοδραματιστές στην Ελλάδα!

Το ψυχόδραμα μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο μέσα από βιωματικές διαδικασίες που θα ελευθερώσουν τις αισθήσεις μας και θα βοηθήσουν στη βελτίωση των σχέσεών μας!

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι από 17 ετών και άνω. Παρέχονται υπηρεσίες εστίασης και υπάρχει η δυνατότητα διαμονής! ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2810 821050 ή να στείλετε email στο nostos@arolithos.com. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη σελίδα της Μήτιδας στο Facebook ή να μας ακολουθήσετε στο Twitter!

Σας ευχαριστούμε!