Τα διδακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα επιστρέφουν στον Αρόλιθο!

Η επιστροφή των μαθητών στις τάξεις τους για αυτή τη χρονιά, σίγουρα είναι διαφορετική! Οι συνθήκες άλλαξαν, οι κανονισμοί είναι αυστηροί, όμως η όρεξη των παιδιών και των εκπαιδευτικών για μάθηση και για κοινωνικοποίηση των μαθητών έξω από τα όρια του σχολείου, δεν παύει να υπάρχει.

Έτσι και εμείς με τη σειρά μας, στον Αρόλιθο το παραδοσιακό κρητικό χωριό και στο Μουσείο Αγροτικής Ιστορίας,  ανταποκρινόμαστε στο ενδιαφέρον τους με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη και επιστρέφουμε στις δράσεις που τόσα χρόνια γνωρίζουμε να κάνουμε καλά. Η μόνη διαφορά, τα αυστηρά μέτρα προστασίας και την απόλυτη εναρμόνιση στους νέους κανόνες.

Ήδη τα πρώτα σχολεία έδειξαν εμπιστοσύνη στο έργο μας και επισκέφθηκαν το χωριό μας για την διδακτική τους εκπαιδευτική δραστηριότητα!

Στιγμιότυπο απο δραστηριότητα

Στιγμιότυπο απο δραστηριότητα

Τα βιωματικά ταξίδια στη μάθηση, μας οδηγούν σε δρόμους πρωτόγνωρους, γεμάτους νέες εμπειρίες και εικόνες! 

Ελάτε να ταξιδέψετε μαζί μας!

Μιλήστε μας  για περισσότερες πληροφορίες: 2810821050 και info@arolithos.com

www.arolithos.com

ΝΕΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διανύουμε, η δική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του προσωπικού μας. Γι αυτό το λόγο έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε κάθε διδακτική εκπαιδευτική δραστηριότητα πραγματοποιείται με ασφάλεια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

  • Φυσικός αερισμός των χώρων πριν και μετά την κάθε ομάδα.

  • Αυστηρή καθαριότητα και απολύμανση των χώρων και των επιφανειών όπου θα διεξαχθεί η διδακτική επίσκεψη πριν και μετά την κάθε ομάδα.

  • Καθαριότητα και απολύμανση αντικειμένων (ποδιές, σκεύη κ.α)

  • Ατομική Υγιεινή και πλύσιμο χεριών και χρήση αντισηπτικού από τους συμμετέχοντες και το δικό μας προσωπικό.

  • Χρήση μάσκας (από εκπαιδευτές και μαθητές).  Χρήση γαντιών (όπου διατίθενται τρόφιμα).

  • Καλυμμένα τα τρόφιμα που προπαρασκευάζονται και διατίθενται. Ατομική συσκευασία τροφίμου ή και ποτού όπου αυτή απαιτείται.

  • Παροχή αναλώσιμων υλικών υγιεινής σαπούνι, νερό, χαρτομάντηλα.

  • Για αποφυγή συνωστισμού, περιορισμένος αριθμός επισκέψεων ανά ημέρα και με διαφορά ώρας από ομάδα σε ομάδα την ίδια μέρα.

  • Μέτρα προστασίας τηρούνται και σε άλλους χώρους εξυπηρέτησης όπως καφενείο, ταβέρνα κα.