Παραδοσιακή Τουριστική Βραδιά κάθε Τετάρτη στον Αρόλιθο!

Από την Τετάρτη 11 Απριλίου και για κάθε Τετάρτη μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου, οργανώνουμε στο Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό “Αρόλιθος” τις περίφημες Παραδοσιακές Τουριστικές Βραδιές της Τετάρτης! Η βραδιά ξεκινάει στις 20:00 και κρατάει δυόμισι ώρες!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς το χορευτικό συγκρότημα του Αρόλιθου παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς από τη βόρεια Ελλάδα, τα νησιά και την Κρήτη 🙂 Στο ενδιάμεσο της βραδιάς όλοι εσείς που θα παραβρεθείτε, μπορείτε να χορέψετε μαζί με το συγκρότημα!

Κι επειδή εδώ στην Κρήτη διασκέδαση σε παραδοσιακούς ρυθμούς χωρίς νόστιμο φαγητό και κρασί δεν γίνεται, σερβίρουμε πλήρες μενού που αποτελείται από πέντε πιάτα ορεκτικών, σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά, χοιρινό ρολό με πατάτες στο φούρνο, ποικιλία φρούτων, λουκουμάδες με μέλι, άφθονο κρασί και νερό!

Η συμμετοχή στη βραδιά κοστίζει 25,00 ευρώ / άτομο και για τα παιδιά έως 12 ετών γίνεται έκπτωση 50% 🙂 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2810 821050 ή να στείλετε email στο info@arolithos.com.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη για να διασκεδάσουμε παρέα και να μάθουμε για τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς! Δείτε video με στιγμιότυπα από την βραδιά της Τετάρτης!