Ανακοίνωση απ την οικογένεια Γεωργίου Σαλούστρου

Αρόλιθος, Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό                                                                          04-05-2020

Αξιότιμοι συμπολίτες και συνεργάτες μας,

Έπειτα απ τη νέα κυβερνητική ανακοίνωση, ημέρα Τρίτη 27/04/2020, και με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα, πιθανολογούμε την επαναλειτουργία της επιχείρησή μας, την πρώτη του Ιούνη (01/06/2020).

Στον Αρόλιθο, το παραδοσιακό κρητικό χωριό, λειτουργούν ξενοδοχείο, παραδοσιακό καφενείο, λαογραφικό μουσείο όπως επίσης κατά την καλοκαιρινή περίοδο εξωτερική ταβέρνα και πισίνα.

Γνωρίζοντας την ανάγκη των επισκεπτών μας για την πραγματική αίσθηση ασφάλειας σε ένα χώρο που πρόκειται να επισκεφτούν και κρατώντας υψηλά το αίσθημα την συλλογικής ευθύνης, έχουμε ήδη ξεκινήσει να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία όλων μας.

Σκοπός μας η μετάβαση στην νέα κανονικότητα να γίνει με σταθερά βήματα, ζητώντας την εμπιστοσύνη σας στον Αρόλιθο και τους ανθρώπους του που επί τριάντα χρόνια προσφέρει στον τόπο και στις παραδόσεις του.

Μετά απ όλο θα βγούμε πιο δυνατοί, ενωμένοι και θα κατανοήσουμε καλύτερα την ανάγκη της αλληλεγγύης.

Η παρουσία μας θα συνεχίζεται σταθερά, μέσα απ την σελίδα μας στο facebook (Αρόλιθος Κρητικό Χωριό / Arolithos Traditional Cretan Village /) και φυσικά από το συνεχώς εμπλουτισμένο,  blog μας. (www.arolithos.com/blog/).

Οι ημέρες που διανύουμε είναι διαφορετικές και ιδιαίτερες, όμως ο άνθρωπος έχει αποδείξει πως καταφέρνει να προσαρμόζεται πάντα.

Καλή επιστροφή στην νέα πραγματικότητα!

Με εκτίμηση,

Οικ. Γεωργίου Σαλούστρου

Αρόλιθος Παραδοσιακό Κρητικό Χωριό

11ο χλμ Παλαιάς Οδού Ηρακλείου Ρεθύμνου

Τ.Κ. 71500 Περιοχή Τύλισος Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ: +30 2810 821050  Email: info@arolithos.com

www.arolithos.com