Διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και κάθε μορφής εκδηλώσεων

Εισαγωγικά

Κάνοντας μια μικρή εισαγωγή για το χωριό και τους ανθρώπους μας, επιτρέψτε μας να σας συστηθούμε.  Ο Αρόλιθος, το παραδοσιακό κρητικό χωριό, αποτελεί κάτι πρωτότυπο και μοναδικό για τα δεδομένα της Κρήτης.

Πρόκειται για την αναπαράσταση ενός παραδοσιακού  κρητικού χωριού της δεκαετίας του 1920. Δημιουργήθηκε από την οικογένεια Σαλούστρου το 1988 και διατηρείται έως σήμερα ως ένας χώρος, όπου συνδυάζεται ο πολιτισμός της Κρήτης και η σύγχρονη προσέγγισή του.

χωριο εξω

Αρόλιθος, παραδοσιακό κρητικό χωριό

Διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και κάθε μορφής εκδηλώσεων

Εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, εταιρικών, επιστημονικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών.

Η μεγάλη μας εμπειρία σε συνδυασμό με την διαφορετικότητα του χώρου και των  πολλών και διαφορετικών υπηρεσιών, είναι και αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς.

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας παρέχοντας:

1. Αξιοπιστία

Επενδύουμε συνεχώς σε παραγωγικές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας και στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που είναι και αυτά που εξασφαλίζουν επιτυχημένες διοργανώσεις. (κάποιοι απ τους συνεργάτες μας: Bio Psychosynthesis, Hellenic Institute of NLP, Transmitting Science, Sandoz, University of Cambridge).

2. Ευελιξία

Για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων, σας παρουσιάζουμε εξατομικευμένες προτάσεις με βάση τις δικές σας ανάγκες. Η εμπειρία και ο ενθουσιασμός της ομάδας μας, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ευέλικτες προτάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

3. Διαφορετικές επιλογές

Ξεφεύγοντας απ τις κλασικές αίθουσες διοργάνωσης συνεδρίων και απ τι βασικές παροχές τους και κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, μπορούμε να προσφέρουμε συνδυασμούς, όπως βιωματικές δραστηριότητες, παραδοσιακό φαγητό και ζωντανή μουσική, ώστε ο επισκέπτης να βιώσει την κρητική παράδοση και φυσικά την κρητική φιλοξενία.

Παρεχόμενες υπηρεσίες με μια γρήγορη ματιά

  • Οικονομικός προγραμματισμός
  • Διαχείριση οργάνωσης
  • Κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι
  • Τεχνολογικός εξοπλισμός
  • VIP υπηρεσίες
  • Διαμονή
  • Βιωματικές δραστηριότητες
  • Ξεναγήσεις
  • Παραδοσιακά γεύματα
  • Ζωντανή μουσική
  • Εταιρικά δώρα

Συλλογή Φωτογραφιών

Στόχοι και όραμα

Ο βασικός μας στόχος, είναι η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης και η μεταλαμπάδευση της στις νέες γενιές. Αυτό είναι και κάτι που προσπαθούμε να επιτύχουμε μέσα από διάφορες υπηρεσίες.

Μερικές από αυτές είναι οι βιωματικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες με βασικό άξονα την κρητική παράδοση, η μεγάλη συλλογή από χρηστικά αντικείμενα, ρουχισμό και εργαλεία στο λαογραφικό μας μουσείο( όπως επίσης και στα δύο ειδικά διαμορφωμένα παραδοσιακά σπίτια), οι ξενώνες μας, χτισμένοι σε παραδοσιακή μορφή και φυσικά το παραδοσιακό φαγητό, πάντα με επιλεγμένες πρώτες ύλες και κρητικά προϊόντα. 

Βιωματικές δραστηριότητες

Βιωματικές δραστηριότητες

Λαογραφικό Μουσείο

Λαογραφικό Μουσείο

Παραδοσιακός Ξενώνας

Παραδοσιακός Ξενώνας

Ταβέρνα "Δελφύς"

Ταβέρνα “Δελφύς”

Επικοινωνία

Η έγκαιρη επικοινωνία μαζί μας θα φέρει και το καλύτερο αποτέλεσμα. Από την διαθεσιμότητα της ημερομηνίας που επιθυμείτε έως την καλύτερη οργάνωση και τον καλύτερο συντονισμό από τη δική μας πλευρά.

Θα θέλαμε να προσθέσουμε πως μπορεί να υπάρξουν πιθανές προσαρμογές του τελικού  σας προγράμματος, λόγω κυρίως της εποχής και του καιρού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνηση ή ότι άλλο χρειαστείτε είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Τηλέφωνο: 2810-821050 email: info@arolithos.com και project1@arolithos.com

Website: www.arolithos.com